Sylwester w Stodole
Newsy
2009-12-18
Nowy Rok to nowe: plany, pomysły i wyzwania. Sylwester zaś jest okazją do dobrej zabawy, chwilą, w której robimy podsumowania mijającego roku i podejmujemy noworoczne postanowienia.
NIEZAPOMNIANA SYLWESTROWA NOC w klubie Stodoła już 31 grudnia 2009 r, godz. 20.00.
Bilety już w sprzedaży w klubie Stodoła ul. Batorego 10. Dodatkowe informację oraz rezerwacja pod nr 697 087 177.
Atrakcyjne Menu:
Zupa:
Aksamitny krem z pomidorów z bazylią, czosnkiem i parmezanem (250g/os.)
Szlachecki żur z jajkiem i białą kiełbasą (250g/os.)
Drugie danie:
Pierś kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami z nutka sosu truflowego, pieczone ziemniaki, wianek warzyw z palonymi migdałami (450g/os.)
Bufet (stoły):
Pieczone specjały: boczek, karkówka, szynka, kabanosy podane z piklami (150g/os.)
Roladka z naleśnika faszerowana wędzoną szynką i serem (100g/os.)
Ryba faszerowana z rodzynkami z nutką sosu tatarskiego w galarecie (80g/os.)
Kieszonki schabu z nadzieniem serowo-chrzanowym w galarecie (120g/os.)
Sery żółte i pleśniowe z bakaliami i owocami (100g/os.)
Sałata grecka z serem feta, czarnymi i zielonymi oliwkami oraz sosem vinegrett (100g/os.)
Masła smakowe, pikle (70g/os.)
Pieczywo ciemne i jasne (100g/os.)
Alkohol:
Wódka Wyborowa (0,5l na parę lub wino półwytrawne),
Wino musujące (1 na parę).
Opcja wegetariańska:
Pieczona sola z sosem kaparowym, risotto.
W Sylwestrową noc, zapraszamy do zabawy w rytm muzyki na żywo. Zespół zagra 3 sety po 30 minut. Oprócz zespołu, dobrą zabawę zapewni DJ, grając muzykę z lat 70-tych, 80-tych i 90-tych.
Zaproszenie dla jednej osoby z miejscem siedzącym przy stoliku i menu: 195 zł
Bilety już w sprzedaży w klubie Stodoła ul. Batorego 10. Dodatkowe informację oraz rezerwacja pod nr 697 087 177.
Atrakcyjne Menu:
Zupa:
Aksamitny krem z pomidorów z bazylią, czosnkiem i parmezanem (250g/os.)
Szlachecki żur z jajkiem i białą kiełbasą (250g/os.)
Drugie danie:
Pierś kurczaka faszerowana suszonymi pomidorami z nutka sosu truflowego, pieczone ziemniaki, wianek warzyw z palonymi migdałami (450g/os.)
Bufet (stoły):
Pieczone specjały: boczek, karkówka, szynka, kabanosy podane z piklami (150g/os.)
Roladka z naleśnika faszerowana wędzoną szynką i serem (100g/os.)
Ryba faszerowana z rodzynkami z nutką sosu tatarskiego w galarecie (80g/os.)
Kieszonki schabu z nadzieniem serowo-chrzanowym w galarecie (120g/os.)
Sery żółte i pleśniowe z bakaliami i owocami (100g/os.)
Sałata grecka z serem feta, czarnymi i zielonymi oliwkami oraz sosem vinegrett (100g/os.)
Masła smakowe, pikle (70g/os.)
Pieczywo ciemne i jasne (100g/os.)
Alkohol:
Wódka Wyborowa (0,5l na parę lub wino półwytrawne),
Wino musujące (1 na parę).
Opcja wegetariańska:
Pieczona sola z sosem kaparowym, risotto.
W Sylwestrową noc, zapraszamy do zabawy w rytm muzyki na żywo. Zespół zagra 3 sety po 30 minut. Oprócz zespołu, dobrą zabawę zapewni DJ, grając muzykę z lat 70-tych, 80-tych i 90-tych.
Zaproszenie dla jednej osoby z miejscem siedzącym przy stoliku i menu: 195 zł